Lieve gasten

We mogen weer!

We zijn heel blij dat we weer open mogen op 1 juni. U bent op deze  dag vanaf 12 uur welkom.

Dit zal iets anders gaan dan dat u van ons gewend bent. We hebben wat huisregels opgesteld.

Huisregels:

  • Er zullen ontvangstpunten komen waar u zich dient te melden, na controle wordt u naar een tafel begeleid.
  • De tafelindeling zal gaan zoals de richtlijnen vermelden.
  • Reserveren is niet mogelijk voor ons terras.
  • U kunt in ons eetcafé alleen op reservering plaatsnemen.
  • Tijdens de lunch in ons eetcafé werken wij met 3 shifts. Deze worden aangegeven bij het maken van een reservering. Deze tijden zijn leidend!
  • Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en rekenen op uw medewerking.
  • Bij “milde” klachten ontvangen wij u graag op een ander moment.

Voor lunch, diner, recepties, feesten, condoleance-bijeenkomsten of bbq’s tot en met 30 personen (met zitplaats) kunt u mailen naar en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wij zullen vanaf 2 juni weer tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar zijn.

Trouwplannen?

Vanaf 1 juni kunnen wij weer op onze locatie uw huwelijksceremonie voltrekken.

Als u interesse heeft in onze locatie kunt u mailen naar

Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om de afspraak en een rondleiding in te plannen.

Wij hebben er weer heel veel zin in!

Team de Mispelhoef

Omgeving

Fietsroutes:

Hieronder ziet u alle fietsroutes die langs de Mispelhoef afkomen. Stop onderweg voor een lekker bakje koffie en een stukje appelgebak!

De Van Gogh Fietsroute (39KM):
In de periode waarin Vincent van Gogh in Nuenen woonde (1883-1885) kwam hij regelmatig in Eindhoven. Meestal ging hij er te voet heen. Vincent had in Eindhoven drie leerlingen die hij les gaf in het schilderen van stillevens. Met twee van hen raakte hij goed bevriend. In Eindhoven kocht Vincent in die tijd ook zijn verfmaterialen en hij liet er litho’s afdrukken. Niet alle Van Gogh Monumenten in Eindhoven liggen direct aan deze route. Je kan ze wel bezoeken. Deze route bevat korte beschrijvingen naar de Van Gogh Monumenten die een eindje van de route liggen. Download de fietsroute hier.

Fietsroute omgeving Eindhoven (55KM):
Eindhoven kreeg stadsrechten in 1232. Of dat de meeste Eindhovenaren iets kan schelen is de vraag, want Eindhoven was een stad die altijd al vooruit keek in plaats van achterom. Er zijn nog een paar panden van voor 1800, maar die zijn meestal 'weggewerkt' achter moderne gevels. Rechtestraat 14 stamt zelfs uit 1600. In Eindhoven staat ook de Admirant, een woontoren van 105 meter hoog. Vlak daarnaast staat het Philipsmuseum, op de plek waar in 1891 de allereerste gloeilamp werd gemaakt. Maar er zijn meer musea die een bezoekje waard zijn, zoals het DAF Museum en het Van Abbemuseum. Fiets je deze route in het donker? Dan kun je even van onze route afwijken en op zoek gaan naar het Van Gogh-Roosegaarde Fietspad. Het pad is bezaaid met duizenden fonkelende steentjes die overdag energie krijgen van de zon en daardoor 's avonds gaan branden. Zoals de titel al zegt pak je ook een stukje omgeving mee. Zo fiets je door het groen naar Oirschot waar je o.a. de Sint-Petrusbasiliek kan bekijken. Nadat je door het mooie Oirschot hebt gefietst ga je weer richting Eindhoven! Download de fietsroute hier.

 

Geïnteresseerd?



Contactgegevens

De Mispelhoef
Oirschotsedijk 9
5651 GB EINDHOVEN

T: (040) 262 41 28
E:

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.