Menukaart

Bij de mispelhoef kunt u uitstekend terecht voor uw lunch vanaf 11:30 tot 17:00. Wij bieden u heerlijke broodjes, warme lunchgerechten of frisse salades. Ook maakt onze keuken iedere week een speciaal weekgerecht, informeer hiernaar bij de bediening. Bekijk hier de lunchkaart.

Voor diner kunt u terecht vanaf 17:00 tot 20:00. Overheerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten, zo hebben we voor ieder wat wils. Onze keuken heeft een wisselende dagsoep en iedere week een speciaal hoofdgerecht. Heeft u wat meer honger? Wat denkt u dan van onze overheerlijke gamba's bereidt op spaanse wijze. Deze bieden wij aan op dinsdag en u kunt er onbeperkt van genieten voor een vaste prijs. Bekijk hier de avondkaart.

Heeft u liever een samengesteld menu voor een vaste prijs? Wij hebben met zorg drie keuzemenu's samengesteld, ieder een andere prijsklasse. Vermelden bij reserveren is gewenst. Bekijk hier de keuzemenu's

Bent u met een groep vanaf 10 personen? Dan hanteren wij voor zowel lunch als diner een groepsmenu. Bekijk de groepslunchmenu hier en het groepsdinermenu hier.

Wilt u een tafel reserveren in ons eetcaf'é ? Reserveer online.

Vanaf 10 personen graag telefonisch reserveren. 

Reserveren

 

 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd?Contactgegevens

De Mispelhoef
Oirschotsedijk 9
5651 GB EINDHOVEN

T: (040) 262 41 28
E:

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.