Privacyverklaring

Restaurant/zalenverhuur centrum De Mispelhoef gevestigd aan de Oirschotsedijk 9, 5651 GB Eindhoven, is verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergeven in deze privacyverklaring.

Contact gegevens: www.demispelhoef.nl
Oirschotsedijk 9
5651 GB Eindhoven.
Telefoonnummer: 040-2624128.

De Mispelhoef verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Emailadres

De Mispelhoef verwerkt uw persoons gegevens voor de volgende doelen:

Reserveringen voor intern gebruik.

De Mispelhoef neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

De Mispelhoef bewaart uw gegevens niet langer dan strikt nodig is. (tot alle verplichtingen zijn voldaan)

De Mispelhoef deelt geen gegevens met externe partijen en derden.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door De Mispelhoef en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekend dat u bij ons een verzoek kunt indienden om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar .

Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.,

De Mispelhoef wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonesgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit -persoonsgegevens/tip-ons.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Van Dongen Design gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Van Dongen Design gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we onze website op basis van deze informatie kunnen optimaliseren. 

U stemt met uw bezoek aan onze website automatisch in voor het gebruik van deze cookies. 

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

De Mispelhoef neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via .

  • Voor en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • De Mispelhoef bewaart ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

De Mispelhoef bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens Bewaartermijn: tot alle verplichtingen zijn voldaan

Adres Bewaartermijn: tot alle verplichtingen zijn voldaan

E-mailadres Bewaartermijn: tot alle verplichtingen zijn voldaan

Het afhandelen van uw betaling bewaartermijn: tot alle verplichtingen zijn voldaan

Camerabeelden: Bewaartermijn: 1 week.

De Mispelhoef verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Geïnteresseerd?



Contactgegevens

De Mispelhoef
Oirschotsedijk 9
5651 GB EINDHOVEN

T: (040) 262 41 28
E: