De Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop 19 juni

De Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop 19 juni

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop! Een recreatief loopevenement met start en finish bij De Mispelhoef.

Op woensdagavond 19 juni bundelen Leeuwerik, De Mispelhoef en Eindhoven Atletiek hun krachten en organiseren zij de Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop. Een leuke loop voor jong en oud met een hardloopronde van 6 en 8 km én een wandelronde van 8 km.  

De 6 km trial is half verhard/half onverhard over een zelfs voor Eindhovenaren verrassend parcours. De 8 km, ook wel de Acht van Acht, bestaat uit een volledig verharde mooie ronde die gaat door het kerkdorp Acht!

Naast deze twee hardlooprondes is er ook een mooie wandelroute van 8 km. Een event voor iedereen met volop sfeer door muziek langs het parcours.

Om het recreatieve karakter te benadrukken wordt er geen uitslag opgemaakt. Er hangt wel een tijdsklok waarop je de gelopen tijd af kunt lezen.

Inschrijven doe je via www.inschrijven.nl.

Let op dat op de dag zelf niet meer kan worden ingeschreven. De kosten bedragen €10,00 inclusief een herinneringsmedaille voor zowel de hardlooprondes als de wandelronde. Er kan bij inschrijving ook een vrijwillige donatie worden gedaan aan het goede doel KIKA.

De start van de rondes is als volgt:

  • 19:00 uur: Start 8 km hardloopronde & 8 km wandelronde
  • 19:15 uur: Start 6 km hardloopronde

Er is na afloop uiteraard gelegenheid om gezellig na te praten bij De Mispelhoef. Loop jij met ons mee? Schrijf je dan nu in via www.inschrijven.nl!

Bij vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Joop Broeders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12422389.

  • Hits: 1583
Fuse

Contact

Voor afspraken en informatie kunt u het beste mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Openingstijden Eetcafé

Dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 22.00 uur

Onze keuken is geopend van 11:30 - 20:00 uur.

Wij zijn met de kerstdagen en op oudjaars en nieuwjaarsdag gesloten.
Breikbaarheid :

De Mispelhoef ligt centraal en is goed bereikbaar via de snelweg A2 alslag Eindhoven Airport (randweg)

In Google Maps kun je zien waar de Mispelhoef gevestigd zit en je route inplannen.

Klik hier voor de route met het openbaar vervoer

Parkeren : Gratis parkeren                                                           

Overnachten in de buurt : Novotel ,Valk hotel Eindhoven Best

Volg ons
Deel ons
Klik om kaart te bekijken

© De Mispelhoef - Website door Van Dongen Design - Inloggen.